VJEKOSLAV LUBURIĆ POSTAO VICEPRVAK SVIJETA
03.11.2019.
HK Sesvetski Kraljevec – prvaci Premijer 1. Hrvatske hrvačke lige
04.12.2019.
VJEKOSLAV LUBURIĆ POSTAO VICEPRVAK SVIJETA
03.11.2019.
HK Sesvetski Kraljevec – prvaci Premijer 1. Hrvatske hrvačke lige
04.12.2019.
Prikaži sve

Finalni meč I hrvatske hrvačke Premijer lige između hrvačkog kluba Sesvetski Kraljevec i hrvačkog kluba Sesvete.

Pozivamo vas na finalni meč I hrvatske hrvačke Premijer lige između hrvačkog kluba Sesvetski Kraljevec i hrvačkog kluba Sesvete.

U dosadašnjih 9 kola lige HK Sesvetski Kraljevec osigurao je dovoljan broj bodova za osvajanje naslova prvaka. 

Subotnji meč bit će napeti gradski derbi jer je u prošlogodišnjem finalnom meču situacija bila obrnuta. Tada je hrvački klub Sesvete osvojio naslov prvaka. Izrazito smo ponosni da i ove godine naslov prvaka ostaje u zagrebačkom klubu – Hrvačkom klubu Sesvetski Kraljevec

Za HK „Sesvetski Kraljevec“ osim mladih klubskih hrvača nastupaju i hrvači s impozantnim rezultatima sa svjetskih i europskih prvenstava.

Hrvački klub “Sesvete” ove sezone nastupa s mladom ekipom hrvača koji tek ulaze u svijet seniorskom hrvanja te smo sigurni da će dati svoj maksimum te tako pružiti kvalitetan meč svim gledateljima u dvorani.

Meč će se održati u nedjelju, 1. prosinca u 19:00 h, u sportskoj dvorani Osnovne škole “Iver”, Maldena Halape 6, Sesvetski Kraljevec, Zagreb, Hrvatska. Predviđeno vrijeme trajanja formalnog dijela događanja je 60 minuta. Nakon meča održat će se prigodno druženje i proslava naslova prvaka.