ZAGREB DOMAĆIN UWW TURNIRA “GRAND PRIX ZAGREB OPEN“
29.01.2015.
POPIS REPREZENTATIVACA KOJI NASTUPAJU NA TURNIRU “GRAND PRIX ZAGREB OPEN 2015”
11.02.2015.
ZAGREB DOMAĆIN UWW TURNIRA “GRAND PRIX ZAGREB OPEN“
29.01.2015.
POPIS REPREZENTATIVACA KOJI NASTUPAJU NA TURNIRU “GRAND PRIX ZAGREB OPEN 2015”
11.02.2015.
Prikaži sve

ODRŽANO PRVENSTVO HRVATSKE ZA MLAĐE SENIORE U-23

Protekloga vikenda, 07.02.2015 održano je prvenstvo Hrvatske za mlađe seniore. Pravo nastupa na turniru imali su mlađi seniori godišta 1992.-1996. , te 1997. godište uz uvijet da imaju dodatnu potvrdu liječnika te potpis roditelja da smiju nastupiti.

Na prvenstvu je nastupilo ukupno 60 hrvača iz 11 klubova u 8 težinskih kategorija.

U kategoriji do 59 kg do zlata dolazi Tony Brala, redom je pobjeđivao Grabovca iz Petrinje, Mitrovića iz Petrinje, te u finalu Vidovića iz Petrinje. Mora se priznati da su Petrinjci Brali pružili izvrstan otpor te mu nije bio lagan put do zlata.

U kategoriji do 66 kg na sveopće iznenađenje do zlata dolazi Antun Glasnović iz Metalca u finalu pobjedivši predstavnika Petrinje, dobro poznatog Kristijana Šimatića. Za zlato u ovoj kategoriji se natjecalo ukupno 12 hrvača.

U kategoriji do 71 kg u konkurenciji 7 hrvača zlatnu medalju osvaja Vedran Luketin iz Zagreba s 3 pobjede. Redom je pobijeđivao Poljuhu iz Sesveta, Purgarića iz Zagreba, te u finalu Cerovšeka iz Hrvtskog dragovoljca.

U kategoriji do 75 kg nastupilo je 6 hrvača te su se hrvači borili ‘svaki sa svakim’. Tomislav Sabljić iz Sesveta suvereno i samouvjereno osvaja zlato završavajući sve svoje borbe u prvoj rundi.

U kategoriji do 80 kg zasluženo zlato osvaja Ivan Huklek, hrvač iz Sesveta. Prvu borbu pobijeđuje 5. juniora svijeta Filipa Šačića tušem u prvoj rundi. Slijedeću borbu pobijeđuje klubskog kolegu Putaka, u polufinalu Lavrića, da bi u finalu svladao Đorđevića iz Pik Vrbovca.

U kategoriji do 85 kilograma zlato osvaja Vjekoslav Luburić iz Pik Vrbovca pobijedivši Mihalja iz Hrvatskog dragovoljca, te u finalnoj borbi Mihaela Topolovca iz Metalca koji je do finala stigao hvale vrijednim pobjedama.

U kategoriji do 98 kg u borbi svaki sa svakim zlato osvaja Krešimir Franić iz Hrvatskog Dragovoljca.

U kategoriji do 130kg nastupilo je 8 hrvača, te titulu najboljeg sa zlatom oko vrata osvaja hrvač Sesveta, Marko Batinić redom pobijedivši Adamovića iz Siska, Grebenara iz Like te u finalu klubskog kolegu, Dinu Šavuka.

Ekipno prvo mjesto osvaja hrvački klub Sesvete s uvjerljivih 45 bodova, slijedi ih hrvački klub Zagreb s 29.5 boda, te Metalac s 19 bodova.

Detaljni rezultati: PrvenstvoHrvatskeU-23