Hrvatska reprezentacija ekipno druga na CROATIA OPENU 2019
29.04.2019.
Iva Gerić osvojila prvu europsku medalju u hrvanju za žene za reprezentaciju Hrvatske!
25.06.2019.
Hrvatska reprezentacija ekipno druga na CROATIA OPENU 2019
29.04.2019.
Iva Gerić osvojila prvu europsku medalju u hrvanju za žene za reprezentaciju Hrvatske!
25.06.2019.
Prikaži sve

Pavel Puklavec i Karlo Kodrić brončani na Europskom prvenstvu za juniore

5.lipnja 2019. Hrvatska hrvačka juniorska reprezentacija osvojila je dvije brončane medalje na Europskom prvenstvu za juniore u Pontvedri (Španjolska)!

Pavel Puklavec u kategoriji do 72 kg osvojio je broncu u borbi sa ukrainskim reprezentativcem pobijedivši ga 7:4. Na  putu do borbe za medalju pobijedio je izraelskog reprezentativca i izgubio od moldavskog reprezentativca.

Karlo Kodrić je u kategoriji do 82 kg osvojio broncu pobijedivši njemačkog reprezentativca 5:0.  Na putu do bronce pobijedio je spanjolskog, nizozemskog i armenskog reprezentativca, a izgubio od mađarskog reprezentativca.

Filip Smetko je osvojio 9. mjesto pobijedivši rumunjskog reprezentativca, ali je izgubio od gruzijskog reprezentativca.

Hrvatska reprezentacija je ekipno zauzela 11. mjesto u  Europi od 35 zemalja.

Ovo je povijesni uspjeh Hrvatske reprezentacije koja se prvi put od osamostaljenja RH vratila sa Europskog juniorskog prvenstva sa dvije medalje. Čestitamo našim medaljašima, treneru reprezentacije Antonu Đoku kao i treneru mentoru Iharu Piatrenku ali i njihovim klubskim trenerima na ovom velikom uspjehu.

Doček naše ekipe je u četvrtak, 06.06. u 22 h u Zračnoj luci Franjo Tuđman,a konferencija za novinare održat će se u 22:30 u restoranu “Pastuh Grill Konoba”, Ulica Hrvatske bratske zajednice 78, Velika Gorica (kod nogometnog stadiona).