MATEJ MANDIĆ NA PRIJEMU U SPORTSKOM SAVEZU GRADA ZAGREBA
09.11.2023.
Preminuo je Josip Čorak – legenda hrvatskog hrvanja
01.12.2023.
MATEJ MANDIĆ NA PRIJEMU U SPORTSKOM SAVEZU GRADA ZAGREBA
09.11.2023.
Preminuo je Josip Čorak – legenda hrvatskog hrvanja
01.12.2023.
Prikaži sve

PREMIJER LIGA: PETRINJA, VINDIJA I SESVETE POBJEDNICI UZVRATNIH SUSRETA 6. KOLA

U petak su hrvači Sesvetskog Kraljevca iz Zagreba dočekali ekipu Petrinje. Susret je bio nabijen emocijama od prve sekunde jer se radilo o susretu vodećih s tablice. Sesvetskom Kraljevcu je bila potrebna pobjeda kako bi ostali u igri za prvaka! Na papiru je stanje bilo neizvjesno, a kad su borbe krenule, pobjede su se nizale u kategoriji za kategorijom na obje strane. Prekretnicu susreta napravio je Karlo Kodrić (viceprvak svijeta do 23 godine) pobjedivši Filiša Šačića (brončanog s Europskog prvenstva za seniore). Konačan rezultat 6:4 donio je Petrinji još jednu pobjedu, što im je takoreći osiguralo ovogodišnji naslov.

U drugom susretu ekipa Hrvatskog Dragovoljca iz Brezovice u uzvratnom susretu protiv varaždinske Vindije pokušala je ostvariti bolji rezultat nego u proljetnom dijelu sezone, no u tome nisu uspjeli. Ekipa Vindije upisala je 8 pobjeda, dok su hrvači Dragovoljca upisali 2. Valja spomenuti da je Vindija nastupila s punim sastavom u kojem je svoje mjesto našao i povratnik Filip Frankol koji je slavio nakon samo 10 sekundi borbe.

U posljednjem susretu 7. kola, hrvači Sesveta su dočekali ekipu Zagreba. Na početku susreta bilo je jasno da će nijanse odlučivati pobjednika. Ovog puta Sesvečani su slavili rezultatom 6:4. Svakako valja naglasiti fantastičan nastup mladog Sesvetskog hrvača, Petra Miličevića, koji je uspio pobijediti puno starijeg i iskusnijeg Hrvoja Pavlića iz Zagreba.

Facebook: https://www.facebook.com/premijerhrvanje/
Instagram: https://www.instagram.com/premijerhrvanje/
Youtube: https://www.youtube.com/premijerHHL

Uz sve to ne zaboravite pogledati magazin Hrvatsko hrvanje na sportskoj televiziji u srijedu od 17 sati!

Raspored 7. kola:

HK Sesvetski Kraljevec – HK Sesvete 17.11.2023 18:00 h (PRIJENOS NA SPORTSKOJ TELEVIZIJI)
HK Petrinja – HK Hrvatski Dragovoljac 18.11.2023 18:00 h
HK Vindija – HK Zagreb 19.11.2023 18:00 h