Preminuo je Josip Čorak – legenda hrvatskog hrvanja
01.12.2023.
Najjači hrvački turnir na svijetu opet u Zagrebu!
13.12.2023.
Preminuo je Josip Čorak – legenda hrvatskog hrvanja
01.12.2023.
Najjači hrvački turnir na svijetu opet u Zagrebu!
13.12.2023.
Prikaži sve

ZAVRŠENA JE PREMIJER LIGA – PETRINJA OSVOJILA NASLOV PRVAKA!

Odhrvano je posljednje – 10. kolo hrvačke PREMIJER LIGE kojim je HK Petrinja drugu godinu za redom osvojio naslov prvaka! Drugo mjesto zauzeo je HK Sesvetski Kraljevec, a treće HK Sesvete.

HK Petrinja


U prvom susretu 10. kola premijer lige gledali smo susret između Varaždinske Vindije i Sesvetskog Kraljevca. Ekipa Dinka Kremića već je ranije osigurala 2. mjesto na tablici te su u Varaždin došli sa slabijom ekipom. to je naravno iskoristila ekipa Andrije Barića te su upisali pobjedu rezultatom 6:4. Time su prestigli ekipu Sesveta i došli na 3. mjesto u ekipnom poretku, no samo nakratko, ali o tome nešto kasnije…Valja spomenuti dva hrvača Vindije koje su se ovim susretom povukli sa strunjače. tridesetdvogodišnji Sandro Frankol upisao je atraktivnu pobjedu te se oprostio od aktivnog natjecanja., uz njega isto je učinio i Benjamin Šokman, također tridesetdvogodišnji Varaždinac koji već neko vrijeme muku muli s ozljedom koljena. Na kraju su uz Frankola za ekipu Vindije pobjede još upisali i Žugec, Bešenić, Fodor, Florjanić i Majcog dok su iz redova Sesvetskog Kraljevca bolji bili Šimunković, Fran i Filip Šačić te Smetko.


U subotu nas je u Sesvetama čekao dvomeč, prvo su na strunjaču izašli hrvači Zagreba i Hrvatskog Dragovoljca. Zagreb je očekivano slavio rezultatom 7:3 pobjedama braće Mihaela, Antonia i Kristijana Lukač uz koje su još pobjede upisali Filipović, Duka, Bošnjak i Hader. dok su iz redova Hrvatskog Dragovoljca iz Brezovice bolji bili Knežević, Grgić i Salajec.


U posljednjem susretu 10. kola koji je i ujedno i  posljednji susret Premijer lige u ovoj godini hrvači Sesveta ugostili su ekipu Petrinje, Petrinjci koji su već osigurali naslov prvaka hrvali su s nešto slabijom ekipom što su Sesvečani spremno kaznili i nanijeli ekipi Petrinje prvi poraz u 2 godine. Susret je završio rezultatom 6: 4, te je time ekipa Sesveta opet prestigla Vindiju na bodovnoj ljestvici i osvojila konačno  na 3. mjesto. Za Ekipu Sesveta pobjede su upisali: Hočko, Ivančić, Cigelj, Varović, Huklek i Koščić. Dok su iz redova Petrinje pobjede ostvarili Mikulić, Mitrović, Šimatić i Kodrić.

Konačan ekipni poredak za ovu sezonu je sljedeći: