IZVJEŠĆE S PRVENSTVA EUROPE ZA KADETE
20.05.2014.
KADETI HRVAČKOG KLUBA „SESVETSKI KRALJEVEC“ NAKON DRUGOG KRUGA LIGE ZA KADETE 2014.G. VODEĆI U UKUPNOM PORETKU!
27.05.2014.
IZVJEŠĆE S PRVENSTVA EUROPE ZA KADETE
20.05.2014.
KADETI HRVAČKOG KLUBA „SESVETSKI KRALJEVEC“ NAKON DRUGOG KRUGA LIGE ZA KADETE 2014.G. VODEĆI U UKUPNOM PORETKU!
27.05.2014.
Prikaži sve

HRVAČI HRVAČKIH KLUBOVA IZ ZAGREBA NA PRVENSTVU HRVATSKE OSVOJILI 5 ZLATNIH MEDALJA, 5 SREBRNIH, TE 7 BRONČANIH

U subotu 24.5.2014.g. u Puli u sportskom centru Mirna (Pattinaggio) u organizaciji hrvačkog kluba „Istarski borac“ i Hrvatskog hrvačkog saveza, održano je 23.pojedinačno prvenstvo Hrvatske  za seniore u hrvanju grčko-rimskim načinom.

Na prvenstvu su nastupili i odmjerili snage 97 hrvača iz 15 hrvačkih klubova.

Iz 8 zagrebačkih hrvačkih klubova „Metalac“, „Lika“„Sesvetski kraljevec“, „Hrvatski Dragovoljac“, „Lokomotiva“, „Sesvete“, „Zagreb“ i „Trešnjevka“ nastupilo je 55 hrvača koji su ostvarili izvanredne rezultate.

U težinskoj kategoriji do 59 kg. Ivan Lizatović nakon tri pobjede u finalu gubi od Tonimira  Sokola u zanimljivoj borbi, te osvaja srebrnu medalju.

Dominik Etlinger do 66 kg. suvereno pobjeđuje  u tri borbe, te ponovo postaje prvak Hrvatske. U istoj kategoriji broncu su osvojili Mario Stjepić i Luka Šačić.

U težinskoj kategoriji do 71 kg. Danijel Janečić osvaja zlato, srebro osvaja Ignacije Valečić.

Neven Žugaj do 75 kg. u finalu pobjeđuje Filipa Šačića, tako da i u ovoj kategoriji zlato i srebro osvajaju hrvači iz zagrebačkih klubova.

U težinskoj kategoriji do 80 kg. Ivan Mihalj korak je do najvišeg postolja, osvaja srebro, Ivan Vrban u istoj kategoriji osvaja broncu.

Nenad Žugaj je prvak Hrvatske u kategoriji do 85 kg, Krešimir Franić viceprvak, Petar Gluhak i Eugen Jakovljević osvajaju bronce. Sva odličja u ovoj kategoriji odlaze u grad Zagreb, izuzetno zanimljiva, te rezultatski tijesna je bila polufinalna borba između Bože Starčevića i Nenada Žugaja.

U težinskoj kategoriji do 98 kg. Stjepan Vidović osvaja broncu.

Marko Koščević u najtežoj težinskoj skupini osvaja zlatnu medalju, a Dino Filipović broncu.

U ekipnom plasmanu među privih 6 klubova su 4 zagebačka, hrvačkom klubu „Metalac“  je za jedan bod  izmakao naslov ekipnog prvaka Hrvatske, osvajaju odlično drugo mjesto iza prvoplasirane Petrinje.  Lika je u ukupnom poretku treća, Sesvetski Kraljevec peti, a Hrvatski Dragovoljac šesti.