DJEČACI OŠ „SESVETE“ POBJEDNICI MEĐUŠKOLSKE LIGE ZA DJEČAKE GRADA ZAGREBA ŠK.GODINE 2013/2014 G.
17.05.2014.
HRVAČI HRVAČKIH KLUBOVA IZ ZAGREBA NA PRVENSTVU HRVATSKE OSVOJILI 5 ZLATNIH MEDALJA, 5 SREBRNIH, TE 7 BRONČANIH
27.05.2014.
DJEČACI OŠ „SESVETE“ POBJEDNICI MEĐUŠKOLSKE LIGE ZA DJEČAKE GRADA ZAGREBA ŠK.GODINE 2013/2014 G.
17.05.2014.
HRVAČI HRVAČKIH KLUBOVA IZ ZAGREBA NA PRVENSTVU HRVATSKE OSVOJILI 5 ZLATNIH MEDALJA, 5 SREBRNIH, TE 7 BRONČANIH
27.05.2014.
Prikaži sve

IZVJEŠĆE S PRVENSTVA EUROPE ZA KADETE

Hrvatska kadetska reprezentacija nastupila je na Prvenstvu Europe u Samokovu ( Bugarska ). Izbornik reprezentacije gosp. Alen Runac je u suradnji sa HHS-om i trenerom Dinkom Kremićem odredio da na put idu sljedeći hrvači :

• 50 kg : David BORECKI ( HK “Sesvetski Kraljevec” – Zagreb )
• 54 kg : Filip VUSIĆ ( HK “Podravka” – Koprivnica )
• 58 kg : Alen FODOR ( HK “Podravka” – Koprivnica )
• 63 kg : Nenad JOTANOVIĆ ( HK “Zagreb” – Zagreb )
• 69 kg : Antonio KAMENJAŠEVIĆ ( HK “Metalac” – Zagreb )
• 76 kg : Tomislav MAJIĆ ( HK “Sesvete” – Zagreb )
• 85 kg : Stipo KOPLJAR ( HK “Sesvetski Kraljevec ” – Zagreb )

Trener i vođa ekipe bio je Dinko Kremić, a uz našu reprezantaciju na Prvenstvu je kao sudac sudjelovao i međunarodni sudac iz Siska, Saša Petak.

PRVI DAN NATJECANJA , SUBOTA 10.05.2014.
Nastupila su četiri naša hrvača.
David Borecki (50 kg), Alen Fodor (58 kg), Antonio Kamenjašević (69 kg) i Stipo Kopljar (85 kg)

DAVID BORECKI:
Prvu borbu hrvao je protiv predstavnika UKRAJINE – Grushin Olexandr. Izgubio je rezultatom 9:0. Kasnije predstavnik Finske gubi u 1/4 finalu od predstavnika Azerbejdžana, a David ispada iz daljnjeg natjecanja.

ALEN FODOR:
Prvu borbu hrvao je protiv predstavnika MOLDAVIJE – Gheorge Avram. Pobjedio je na bodove 16:8. U drugo kolu susreo se sa predstavnikom BJELORUSIJE – Kuzmenka Ivan. Pobjedio je na bodove 6:1. U 1/4 finala sastao se sa predstavnikom ŠVEDSKE – Ardit Fazlija te se povrijedio pri rezultatu 4:2 za predstavnika Švedske. Na žalost Alen nije mogao nastaviti borbu. Natjecanje je završio na 8. mjestu.

ANTONIO KAMENJAŠEVIĆ:
Prvu borbu hrvao je protiv MOLDAVIJE – Toderean Valeriu, pobjedio je na bodove rezultatom 6:1. Drugu borbu hrvao je protiv predstavnika AZERBEJDŽANA – Dadov Islambek, tjesno je izgubio a rezultat je bio 3:3. Kasnije predstavnik Azerbejdžana dolazi do finala i postaje prvak a Antonio je kroz repasaž tražio put do medalje. Svoju treću borbu hrvao je protiv predstavnika GRČKE. – Cheilezaris C. i pobjedio rezultatom 12:8. U drugoj borbi repasaža Antonio se hrvao protiv predstavnika BJELORUSIJE – Lysenka Yauheni i pobjedio na bodove rezultatom 3:0. U borbi za brončanu medalju sastao se sa predstavnikom UKRAJINE – Nuraliev Elmar i izgubio rezultatom 11:0.
Antonio je bio naš najbolje plasirani hrvač, natjecanje je završio na 5. mjestu.

STIPO KOPLJAR:
Prvu borbu hrvao je protiv predstavnika BJELORUSIJE – Baraban Aliaksandr i izgubio na bodove 6:1. Kasnije predstavnik Bjelorusije gubi u idućem kolu od predstavnika Ukrajine a Stipo ispada iz daljnjeg natjecanja.

DRUGI DAN NATJECANJA, NEDJELJA 11.05.2014.
Nastupila su trojica naših hrvača.
Filip Vusić (54 kg), Nenad Jotanović (63 kg) i Tomislav Majić (76 kg)

FILIP VUSIĆ:
Prvu borbu hrvao je protiv predstavnika BJELORUSIJE – Hubarevich Milalai, te je izgubio na bodove 9:0. U idućem kolu Bjelorus gubi od predstavnika Bugarske i Filip ispada iz daljnjeg natjecanja.

NENAD JOTANOVIĆ:
Prvu borbu hrvao je protiv predstavnika GRUZIJE – Tchikaidze Nikoloz, izgubio je na bodove rezultatom 9:0. Kako je Gruzijski predstavnik došao do finala Nenad je imao još jednu priliku kroz repasaž. Svoju drugu borbu hrvao je protiv predstavnika ŠVEDSKE – Bica Virgil Alexander, izgubio je na bodove rezultatom 17:8 i ispao iz daljnjeg natjecanja.

TOMISLAV MAJIĆ:
Prvu borbu hrvao je protiv predstavnika ESTONIJE – Leitham Richard Ott .Pobijedio je na bodove rezultatom 8:0. Drugo borbu hrvao je protiv predstavnika NJEMAČKE – Guney Arian. Izgubio je na bodove 7:4. Kasnije predstavnik Njemačke u gubi u 1/4 finalu od predstavnika Ukrajine i Tomislav ispada iz daljnjeg natjecanja.
Tomislav se plasirao na 8. mjesto.

Posebne čestitke zagrebačkim hrvačima na postignutom uspjehu.