Održano je prvenstvo Zagreba i Zagrebačke županije za juniore i juniorke te starije djevojčice i dječake
27.03.2023.
FILIP ŠAČIĆ OSVOJIO JE BRONČANO ODLIČJE NA EUROPSKOM PRVENSTVU
26.04.2023.
Održano je prvenstvo Zagreba i Zagrebačke županije za juniore i juniorke te starije djevojčice i dječake
27.03.2023.
FILIP ŠAČIĆ OSVOJIO JE BRONČANO ODLIČJE NA EUROPSKOM PRVENSTVU
26.04.2023.
Prikaži sve

PRVENSTVO EUROPE U ARENI ZAGREB

Povijesni događaj za hrvatsko hrvanje.
Nakon najjačeg Ranking Series turnira u povijesti koji je održan početkom veljače u Domu Sportova, od 17. do 23. travnja u Zagrebu se održava seniorsko prvenstvo Europe u hrvanju.

Prvi je ovo put da je Hrvatska dobila čast organizirati kontinentalno prvenstvo u seniorskom uzrastu, također hrvanje će po prvi puta zasjati u prostoru Zagrebačke Arene.

Boje lijepe naše branit će 4 hrvačice u hrvanju za žene, 1 hrvač u slobodnom stilu i 7 hrvača u grčko-rimskom stilu.
U kategoriji do 57 kilograma nastupa mlada Lana Nogić iz koprivničke Podravke, u kategoriji do 65 kilograma već standardno nastupa Iva Gerić iz Ludbrega, kategorija do 72 kilograma pripada mladoj Milli Anđelić iz Herkula, dok je kategorija do 76 kilograma rezervirana za mladu Martu Besek iz Ludbrega.
U slobodnom stilu, Krešo Škugor iz Splita nastupat će do 79 kilograma.
U grčko-rimskom stilu, do 63 kilograma nastupa Ivan Lizatović iz Lokomotive, do 67 kilograma Luka Ivančić iz Sesveta, do 72 kilograma Pavel Puklavec iz Petrinje, do 77 kilograma Antonio Kamenjašević iz Herkula, do 82 kilograma Filip Šačić iz Sesvetskog Kraljevca, do 87 kilograma Ivan Huklek iz Sesveta i do 97 kilograma Filip Smetko iz Sesvetskog kraljevca.

Natjecanje kreće u ponedjeljak, a već prvi dan na strunjaču izlazi Krešo Škugor, treći dan na strunjači ćemo gledati Martu Besek, četvrti dan na strunjaču izlaze Lana Nogić, Iva Gerić i Milla Anđelić, peti dan će nastupiti Ivan Lizatović, Antonio Kamenjašević i Ivan Huklek, a šesti dan Luka Ivančić, Pavel Puklavec, Filip Šačić i Filip Smetko.

Dođite u Arenu Zagreb, podržite naše hrvače i uživajte u najboljem europskom hrvanju!