NAJBOLJI HRVATSKI HRVAČI ODLAZE NA SVJETSKO PRVENSTVO GDJE ĆE POKUŠAT IZBORITI I ODLAZAK NA OLIMPIJSKE IGRE
10.09.2019.
LIZATOVIĆ I HUKLEK NA KORAK OD NORME ZA OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU
25.09.2019.
NAJBOLJI HRVATSKI HRVAČI ODLAZE NA SVJETSKO PRVENSTVO GDJE ĆE POKUŠAT IZBORITI I ODLAZAK NA OLIMPIJSKE IGRE
10.09.2019.
LIZATOVIĆ I HUKLEK NA KORAK OD NORME ZA OLIMPIJSKE IGRE U TOKIJU
25.09.2019.
Prikaži sve

Program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja hrvanja

Poštovani svi,

trenutno se prikupljaju pred prijave za 2. grupu polaznika za Program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja  hrvanja.

Ovim putem Vas obavještavam da strani državljani mogu upisati program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja hrvanja pri Hrvatskom institutu za kineziologiju.

Prema trenutnom broju prijava zainteresiranih polaznika, iduća grupa polaznika bi mogla krenuti s provedbom programa u listopadu 2019. godine. U svakom slučaju, nakon prijave dovoljnog broja polaznika  pravovremeno ćemo Vas obavijestiti o svim detaljima vezanim za održavanje prijemnog ispita, upisa i početka provedbe programa osposobljavanja za iduću grupu polaznika.

Ukoliko ste zainteresirani za program osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja hrvanja,   molim Vas da nam pošaljete popunjenu prijavnicu iz priloga (na mail kristina.rodic@kif.hr ) kao i dokumentaciju koja je potrebna za prijavu : kratki životopis, ispunjena prijavnica – upisnica u program osposobljavanja,  digitalna preslika domovnice,  digitalna preslika osobne iskaznice, digitalna preslika rodnog lista (izvadak iz matične knjige rođenih), digitalna preslika svjedodžbe ili diplome kao dokaz o prethodno završenoj srednjoj školi ili višoj, odnosno visokoj školi- za strane državljane potrebna  nostrifikacija svjedodžbe ili diplome, potvrda Hrvatskog hrvačkog saveza ili hrvačkog  kluba o minimalno 5 godina bavljenja hrvanjem.

Posebno smo zainteresirani da se na Program osposobljavanja jave kandidati: koji žele raditi kao treneri a nemaju odgovarajuću diplomu/potvrdu za rad sukladno Zakonu o sport, iz hrvačkih klubova u kojima nema osposobljenih ili školovanih trenera, iz grappling klubova, te iz sredina u kojima  trenutno nema hrvačkih klubova.

Informacije vezane za nostrifikaciju svjedodžbe ili diplome možete vidjeti i na https://www.gov.hr/moja-uprava/obrazovanje/visoko-obrazovanje/priznavanje-inozemnih-obrazovnih-kvalifikacija/249

Više o programu možete pogledati i na našoj Internet stranici http://hik-kif.eu/hrvanje/.

Cijena Programa osposobljavanja za obavljanje poslova voditelja/ice HRVANJA iznosit će okvirno 7.500,00 kuna (pod uvjetom da se upiše 15 polaznika). Minimalni broj polaznika za koji se planira otvoriti ova druga grupa je 10 polaznika. Plan je da se predavanja predviđena ovim Programom osposobljavanja odslušaju unutar 12-18 mjeseci.

Za sve ostale informacije i pojašnjenja, slobodno kontaktirate stručnog voditelja programa. 

Stručni voditelj programa

izv. prof. dr. sc. Mario Baić

Mob/Viber/WhatsApp: 00 385 91 2549 418